Σχετικά με εμάς

Η ιστορία μας εν συντομία

30 χρόνια εμπειρίας στις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών

chef in kitchen
0 +

Εμπειρία

Με 30 χρόνια εμπειρίας, αναγνωριζόμαστε ως ηγέτες στον τομέα μας και ξεχωρίζουμε για τις γνώσεις μας.

0 +

Πιάτα μενού

Προσφέρουμε περισσότερα από 60 διαφορετικά πιάτα.

0 +

κρασιά

Στο κελάρι μας θα βρείτε περισσότερες από 90 ετικέτες.

Καλώς ήρθατε στο εστιατόριό μας!

Προσφέρουμε ένα ποικίλο μενού με 60 διαφορετικά πιάτα για να διαλέξετε.

Ψάχνετε για μια εξαιρετική γευστική εμπειρία; Μην ψάχνετε άλλο! Περιηγηθείτε με την ησυχία σας στο μενού μας και απολαύστε ένα ευρύ φάσμα δελεαστικών επιλογών. Σας εγγυόμαστε ότι όλοι θα βρείτε κάτι για να ικανοποιήσετε την όρεξή σας. Μην πιστεύετε μόνο τα λόγια μας – ελάτε μαζί μας και δοκιμάστε και μόνοι σας τη λαχταριστή κουζίνα μας. Ελάτε να απολαύσετε μια αξέχαστη γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να λαχταράτε για περισσότερα!
shrimps

Η ιστορία μας

Το Απόβραδο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1997. Από τότε παραμένει πιστό στις ίδιες αρχές που το έκαναν αγαπημένο και μόνιμο στέκι της ελίτ της κερκυραϊκής κοινωνίας.

Η υπόσχεσή μας

Αφήστε μας να συνεχίσουμε να σας συνοδεύουμε στις μικρές σας αποδράσεις από την καθημερινότητασυνεχίζοντας να δίνουμε έμφαση στην άριστη ποιότητα, τα εξαιρετικά πιάτα, τα μοναδικά κρασιά μας και τις προσιτές τιμές μας..

Πρόσκληση για δείπνο

Αν θέλετε να περάσετε ένα όμορφο βράδυ με θέα τη θάλασσα και τον μαγευτικό κόλπο στο Κομμένο,τότε σας περιμένουμε στην όπως πάντα ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα του "Απόβραδο".Τα σπιτικά μας πιάτα με έμφαση στα αγνά υλικά, το εξαιρετικό κρασί από την επιλεγμένη κάβα μαςκαι οι προσιτές τιμές μας θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.Σας περιμένουμε και δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε ευχάριστες γευστικές εμπειρίες.

Η ομάδα μας.

Γνωρίστε την ομάδα μας

300x300 apovrado logo transparent

Ανδριανή

Ελεγκτής

Η Ανδριανή είναι η ήρεμη δύναμη της ομάδας. Με το πάθος της για την τελειότητα και την ανθρώπινη προσέγγισή της σας μαγεύει.

1apovrado logo transparent

Άκης

Ιδιοκτήτης

Τίποτα δεν περνά απαρατήρητο από το άγρυπνο και έμπειρο μάτι του. Δίνει προσοχή στη λεπτομέρεια και την τελειότητα. Αν κάτι δεν περάσει την έγκρισή του... δε βρίσκει θέση στο τραπέζι. Η αφοσίωσή του στην ποιότητα των υλικών καθώς και στο τελικό αποτέλεσμα διατηρεί το Apovrado μόνιμα στην κορυφή των προτιμήσεων σχεδόν κάθε κατοίκου της Κέρκυρας και όχι μόνο.

300x300 apovrado logo transparent

Μαργαρίτα

Υπεύθυνη Εξυπηρέτησης πελατών.

Αναλαμβάνει να σας καλωσορίσει και να διασφαλίσει τη βέλτιστη ικανοποίησή σας όσο βρίσκεστε στις εγκαταστάσεις μας. Αμέσως μετά θα φροντίσει να σας ενημερώσει για τις υπέροχες γεύσεις μας και να σας προτείνει κάποιες επιλογές.

Δεν είναι μόνο το φαγητό. Είναι μια εμπειρία

Ζήστε ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι που θα αποπλανήσει τους γευστικούς σας κάλυκες και θα σας κάνει να θέλετε περισσότερα. Οι έμπειροι σεφ μας έχουν επιμεληθεί προσεκτικά ένα μενού που συνδυάζει παραδοσιακές γεύσεις με σύγχρονες τεχνικές για να δημιουργήσουν μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Χρησιμοποιώντας μόνο τα πιο φρέσκα και υψηλής ποιότητας υλικά, είμαστε υπερήφανοι για τη δημιουργία πιάτων που όχι μόνο έχουν απίστευτη γεύση, αλλά είναι και οπτικά εντυπωσιακά. Από τα αλμυρά ορεκτικά μέχρι τα επιδόρπια, κάθε πιάτο είναι ένα έργο τέχνης που σίγουρα θα εντυπωσιάσει.

Αλλά δεν είναι μόνο το φαγητό – πιστεύουμε στη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας που είναι τόσο φιλόξενη όσο και αξέχαστη. Το εστιατόριό μας διαθέτει κομψό και σύγχρονο σχεδιασμό, με άνετα καθίσματα και απαλό φωτισμό που δημιουργεί μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Είτε γιορτάζετε μια ειδική περίσταση είτε απλά θέλετε να βγείτε έξω, το εστιατόριό μας είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους εκτιμούν την εξαιρετική κουζίνα και την εξαιρετική εξυπηρέτηση. Το φιλικό και ενημερωμένο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσει στο μενού και να σας βοηθήσει να επιλέξετε το τέλειο κρασί που θα συμπληρώσει το γεύμα σας.

Γιατί λοιπόν να συμβιβαστείτε με το συνηθισμένο όταν μπορείτε να ζήσετε το εξαιρετικό;

Ελάτε μαζί μας για ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι και ανακαλύψτε έναν κόσμο γεύσεων που θα σας αφήσει πραγματικά ικανοποιημένους.