Νέος δικτυακός τόπος

[Corfu – Greece] – Το Apovrado, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη λειτουργία της νέας του ιστοσελίδας. Ο επανασχεδιασμένος ιστότοπος προσφέρει ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας και μια σειρά νέων χαρακτηριστικών για τη βελτίωση της εμπειρίας του επισκέπτη.

Ο νέος ιστότοπος προσφέρει ένα πιο βελτιωμένο και διαισθητικό σύστημα πλοήγησης, επιτρέποντας στους πελάτες να βρίσκουν εύκολα τις πληροφορίες που χρειάζονται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Apovrado. Διαθέτει επίσης έναν πληρέστερο κατάλογο προϊόντων, με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε προϊόν, συμπεριλαμβανομένων των προδιαγραφών και των τιμών.

Ανακοίνωση του ιδιοκτήτη

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που εγκαινιάζουμε τη νέα μας ιστοσελίδα, η οποία αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εμπειρία”, δήλωσε ο κ. Δρόσος Άκης, ιδιοκτήτης της Apovrado. “Πιστεύουμε ότι αυτός ο νέος ιστότοπος θα διευκολύνει τους πελάτες μας να μάθουν για τα προϊόντα μας, να βρουν αυτό που χρειάζονται και να κάνουν κρατήσεις γρήγορα και αποτελεσματικά”.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά

Εκτός από τον βελτιωμένο κατάλογο προϊόντων, ο νέος δικτυακός τόπος διαθέτει επίσης ένα ιστολόγιο με ενημερωτικά άρθρα σχετικά με τις τάσεις και τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου.

“Θέλουμε ο ιστότοπός μας να είναι μια πολύτιμη πηγή για τους πελάτες μας”, δήλωσε ο κ. Δρόσος. “Το ιστολόγιό μας θα προσφέρει πληροφορίες για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο και θα παρέχει στους πελάτες μας περισσότερες πολύτιμες πληροφορίες για το νησί”.

Το λανσάρισμα του νέου ιστότοπου αντιπροσωπεύει τη συνεχή δέσμευση του Apovrado για καινοτομία και ικανοποίηση των πελατών. Η εταιρεία σχεδιάζει να συνεχίσει να βελτιώνει τον ιστότοπο με νέες λειτουργίες και περιεχόμενο τους επόμενους μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Apovrado και τα προϊόντα του, επισκεφθείτε τη νέα ιστοσελίδα https://apovrado.gr.

Για πληροφορίες σχετικά με το μενού και την επιλογή των κρασιών, καθώς και για τις κρατήσεις σας, επικοινωνήστε με το adrosos@apovrado.gr ή το info@apovrado.gr.

Τηλέφωνο: +30 26610 91322

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.