Η Apovrado έχει δεσμευτεί να παρέχει μια πλήρως προσβάσιμη εμπειρία στον ιστότοπο για όλους τους χρήστες όλων των ικανοτήτων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που βασίζονται σε υποστηρικτικές τεχνολογίες, όπως προγράμματα ανάγνωσης οθόνης, λογισμικό μεγέθυνσης οθόνης και εναλλακτικές συσκευές εισαγωγής πληκτρολογίου για την πλοήγηση στον ιστό.

Συνεχείς προσπάθειες για τη διασφάλιση της προσβασιμότητας

Ακολουθούμε τις Οδηγίες για την Προσβασιμότητα του Περιεχομένου του Ιστού (WCAG) έκδοση 2. 1 ως κατευθυντήρια αρχή για τον προσδιορισμό της προσβασιμότητας. Πρόκειται για διεθνώς συμφωνημένα πρότυπα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα συστάσεων και βέλτιστων πρακτικών για την αξιοποίηση του περιεχομένου. Καθώς προσθέτουμε νέες σελίδες και λειτουργίες στον ιστότοπό μας, όλα τα σχέδια, ο κώδικας και οι πρακτικές εισαγωγής περιεχομένου ελέγχονται με βάση αυτά τα πρότυπα.

Η προσβασιμότητα των ιστοτόπων είναι μια συνεχής διαδικασία. Ελέγχουμε συνεχώς το περιεχόμενο και τις λειτουργίες για συμμόρφωση με το WCAG 2.1 Επίπεδο ΑΑ και αποκαθιστούμε τυχόν προβλήματα για να διασφαλίσουμε ότι πληρούμε ή υπερβαίνουμε τα πρότυπα. Οι δοκιμές του ιστότοπού μας πραγματοποιούνται από τα μέλη της ομάδας μας με τη χρήση εργαλείων τυποποιημένων στη βιομηχανία, όπως το WordPress Plugin Accessibility Checker, αναλυτές χρωματικής αντίθεσης, τεχνικές πλοήγησης μόνο με πληκτρολόγιο και δοκιμές αναγνωσιμότητας Flesch-Kincaid.

Επικοινωνία υποστήριξης προσβασιμότητας

Χαιρετίζουμε σχόλια, ερωτήσεις και σχόλια σχετικά με την ιστοσελίδα μας. Εάν χρησιμοποιείτε υποστηρικτικές τεχνολογίες και δυσκολεύεστε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@apovrado.gr ή καλέστε μας στο 26610 91322. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να σας βοηθήσουμε και να επιλύσουμε τα προβλήματα.